Gravura Laser

Gravura laser este una din cele mai inalte tehnologii avansate progresiv avand posibilitatea de inscriptionare a imaginii pe diferite materiale.
Aceasta metoda de inscriptionare executata cu ajutorul laserului se caracterizeaza prin inalta rezistenta la stergere si posibilitatea punerii imaginilor complicate pe orice suprafata si aproape pe orice forma.

Posibilitatile de gravura laser sunt foarte vaste, iar explicatia cresterii popularitatii acestei metode este data de urmatoarele avantaje: 
- durata de viata mare
- in timp ce alte imagini care au fost prezentate prin alte metode (tipar, serigrafie etc.) se degradeaza intr-un timp scurt, cele care au utilizat metoda laser se strica doar daca materialul pe care a fost gravat este depreciat.
- precizia si aparenta vizuala. Calitatea gravurii depinde si de calitatea desenului - laserul avand o raza fina permite gravarea unor detalii mici.
- desenele si textele pot fi gravate pe orice suprafata
- obiectul ce va fi gravat nu se incinge, nu are nevoie de fixare, asadar nu poate fi deformat sau stricat in timpul gravarii.
- considerand calitatile enumerate mai sus, acest utilaj poate inscriptiona cantitati mari de obiecte, cu costuri de productie mici.
Rezolutia gravurii este de pana la 1200 dpi. Utilajul poate face nu doar gravari, ci si decupare pe orice forma - spre exemplu litere volumetrice sau placute semnalistica.

Cu ajutorul laserului se pot face nu doar inscriptionari in domeniul publicitar, ci si personalizarea cu scop antifurt a unor obiecte precum oglinzile de masina sau personalizari unicat. De asemenea, pot fi marcate: data, cod de bare, logo pe ambalajul produselor sau chiar si pe produs. Marcajul laser, comparativ cu alte metode de personalizare (spre ex. print, tampografie) este sigur si ecologic.

Pregatirea documentului pentru gravura:
- putem folosi fisiere corel 13, scara 1:1, elementele desenate trebuie sa fie hairline; obiectele desenului trebuie sa fie date weld inainte de a fi gravate, iar curbele inchise.
- in cazul in care logo-ul contine elemente suprapuse in mai multe culori, acestea trebuie desenate la o culoare si date combine.
- textele trebuie sa fie convertite la curbe.

Va propunem servicii de gravura laser pentru care avem un utilaj modern ce poate inscriptiona urmatoarele materiale: lemn, plastic, metal, sticla, piatra, granit, marmura, piele. Puteti personaliza aceste materiale si prin alte tehnologii decat laserul, insa nu cu o la fel de mare durata de viata.

Efectuam gravura pe pahare, sticle, decupam plexiglas, hartie, gravam brelocuri, stickuri, brichete, undite si lansete, orice obiecte din materialele mai sus mentionate.

Scrie un comentariu
Comentarii

 • Macrina - 23.10.2018 17:00
  Buna ziua, Doamne ajuta! Vreau sa gravez pe o cruce (monument) de granit 2 texte care au fiecare aprox 200 litere. Care sunt costurile? Multumesc!
 • Florenta Vintea - 25.10.2018 18:57
  Buna seara, Doresc sa ma ajutati pentru inscriptionarea unei placi care urmeaza sa fie aplicata pe monumentul funerar al fiicei mele care este executat din granit negru. Iata o parte dintre conditii: dimensiune aprox. A3, material de culoare deschisa, rezistent la conditiile de mediu, aplicarea sa se poata face cu adeziv. Va solicit o culoare deschisa pentru a fi in concordanta cu conturul de portelan alb al fotografiei. Din cele vazute la alte monumente, produsul finit avea aspectul unui autocolant, cu literele decupate in intregime, iar contrastul se realiza cu fondul negru al granitului. Inscriptionarea va cuprinde numai numele si datele de nastere si deces. Caut un produs de calitate deosebita ca aspect si rezistenta. Daca imi intelegeti dorinta, fara ca eu sa folosesc termenii de specialitate expusi de dv., va rog sa ma anuntati si ma pot deplasa la sediul dv. Va multumesc anticipat. Cu stima, Florenta Vintea mobil 0744620017
 • Admin - 26.10.2018 16:24
  Buna ziua! Pentru a calcula costul acestei lucrari este necesar sa ne furnizati cateva informatii: dvs. aduceti materialul la noi? Care sunt dimensiunile materialului pentru gravat si care va fi dimensiunea gravurii? Va rugam sa ne contactati la nr. de tel. 0726.674.791 sau pe adresa de e-mail etc.comenzi@gmail.com
 • Admin - 26.10.2018 16:28
  Buna ziua! Va invitam la sediul firmei noastre pentru a putea alege materialul care vi se pare cel mai potrivit. Adresa: Bd. Metalurgiei nr. 78, sector 4 (consultati va rugam harta din pagina de contact). Program de lucru: luni-vineri in intervalul orar 8.00 - 17.00.